Prison brake

Лејди Гага – пообожавана и од Барак Обама

Најмоќните жени во светот за 2011 година

Лејди Гага

Лејди Гага (25 години) стигна на високото место на најмоќните жени и по заработка, но поради големиот број на следбеници. Поточно, во 2011 година има заработено дури 90 милиони долари. Во јули, Гага стана првата на Твитер со 12 милиони следбеници, повеќе и од Барак Обама. Нејзината страница на Фејсбук има 36 милиони обожаватели. Бијонсе ја нарече “најталентирана поп-ѕвезда”.

Напиши коментар