Motherhood

Лекција за самодоверба

Ова слатко девојче сигурно ќе ве насмее до солзи но истовремено ќе Ви одржи лекција како да ја подигнете Вашата самодоверба оваа пролет. Да се потсетиме колку сме среќни што имаме семесјтво, кров над глава, пријатели и дека можеме секогаш да веруваме во себе за повеќе посреќни животни моменти.

Преслатката малечка, завршува со “I can do anything good”, а Вие на тој начин започнете го денот…

Дефинитивно, добра инспирација за повремени „разговори“ со Вашето огледало, за да ја видете вашата јака страна!!
Верувајте нема да погрешите!!!!

Напиши коментар