Мода

Лесни парчиња од џинс – За удобно и модерно Лето !!!

Вечниот тренд – џинсот, оваа топла сезона се носи во посебни cool верзии – комбинезони,  лесни ретро здолништа, „ жешки “фустанчиња, интересни шеширчиња…

За класичарките, тука се удобните фустанчиња, тексас елеци и кратки панталони…

Бидете безвременска девојка, деловна жена или едноставна романтичарка… облечена во џинс!

Погледите упатени кон Вас ќе Ви одговорат зошто !!!

Напиши коментар