Bridal

Летна венчавка со многу освежителни моменти

Летото е совршено за венчавки. Свадбената церемонија може да ја одржите под отворено небо, покрај плажа, украсено со многу свеќи, цвеќе, а како освежување може да ви послужат ледените коктели, сладоледи, и ледените колачи. Погледнете неколку фотографии со кои ви ги нудиме да ви послужат како инспирација:

 

 

Напиши коментар