man fashion

Летната колекција од Outfitters за 2012

Outfitters е добро познат моден бренд кој е создаден во 2003 година во Пакистан и набрзо се шири по европските држави. Последната летна колекција го носи името Color Theory што со оглед на боите и комбинациите во колекцијата има смисла. Свежа и впечатлива колекција, за која имаме позитивни критики.

 

Напиши коментар