← НАЗАД НА БОЗА

Летната колекција од Outfitters

Летната колекција од Outfitters
693 Читања

Outfitters е релативно нов бренд на пазарот, но со помош на уникатната креативност на дизајнерскиот тим многу брзо постигна популарност кај младите луѓе ширум светот. Колекцијата е наменета пред се за млади луѓе кои го негуваат опуштениот стрит стил на облекување. Навистина прекрасни и впечатливи парчиња облека.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk