Мода

Летната мода и познатите: MTV Mоvie Awards 2012

Дизајнерите, за ова Лето понудија прифатливи линии, кои општо гледано, се вистински предвесници на летото: праска боја, цветен дизајн, интересни колекции со бојата на морето, тропски дезени, егзотични принтови…

Доделувањето на наградите на спектакуларниот настан MTV Movie Awards, беше сјајна прилика за и познатите да ни ги презентираат нивните летни вкусови и да покажат дека верно ги следат летните модни трендови.

Пеплум фустани, колор блок комбинации, свежи бои, геометриски дезени… Сéшто наметнуваат трендовите за Лето 2012, можеше да се види во грандиозниот настан МTV Movie Awards…

Еmma Watson, Mila Kunis, Charlise Theron, Jessica Biel, Ciara и уште многу други Ваши омилени ликови, ја покажаа елегантноста на црвениот ќилим, раководена од модните трендови…

Согласете се дека навистина е така…

Напиши коментар