Мода

Летната приказна на Mango, раскажана од Кејт Мос

Класиката е секогаш во мода, ако ја прашате токму неа, а овој тандем, навиистина совршено функционира со оглед на самиот факт дека и Кејт Мос и Mango…. се класика на денешнината!

Таа е совршениот избор за рекламирање на брендот кој за Лето 2012 нуди генијални, класични и безвременски комбинации.

Класиката е безвременска инвестиција… Затоа, инвестирајте во претстојново лето, преку извонредната понуда на шпанскиот бренд Mango.

Напиши коментар