Мода

Летото во знак на чипката

Речиси и да нема креатор кој направил нова колекција во која чипката ја нема употребено како материјал. Искомбинирана со најразлични материјали, чипката дава доза на романтичност и женственост.

Чипката ја има на маичките, фустаните, панталоните, чевлите, чантите, па дури и накит израотен од чипка.

Напиши коментар