Sweet Home

Levante – магичната масичка, потребна за Вашиот дом…

Масата, дизајнирана од Enzo Berti за Bauline, претставува иднина на мебелот, со повеќе намени…

Метаморфозата на масата Levante се врши со помош на електро- механички систем кој само за неколку секунди масичката ја трансформира во голема и елегантна трпезариска маса. Дизајнот, hi- tech и фините материјали, се феноменалното трио кое дава живот на ова иновативно парче мебел.

Иновативноста и дизајнот се главните одлики на Bauline tables in movement ( масичките во движење ) со динамични површини и големини кои одговараат на современите потреби за подобро искористување на просторот. Levante се производи со боја на избелена пепел, но боите може да се персонализираат.

Напиши коментар