ШоуБиз

LiLo не сака повеќе журки?! :)

Lindsay Lohan и порано тврдеше дека е чиста и дека нема повеќе да влегува во проблеми и неволји. Сега вели дека е свесна оти нејзините дела ќе мора да зборуваат за неа посилно од нејзините зборови.

–          Сеуште морам да минувам низ процесот на докажување, – изјавила минатиов викенд за едно интервју во емисија во живо.

–          Со снимањето на филмот морам постојано да сум на време, да бидам трезна и свесна… знаете… и сите придружни работи на тоа, – додава таа.

Lohan тврди дека сега е друга личност и дека ги отфрлила пијанчењето и лумпувањето од својот распоред.

–          Тоа не е за мене повеќе. Излегов пред неколку месеци со еден пријател и не ми беше удобно. Не поради тоа што бев на искушение, туку бидејќи е исто како и секогаш; не ми е повеќе забавно. Се навикнав да седам по дома и тоа ми се допаѓа!

Да видиш, да не веруваш! Не сака маче рипче 🙂

Напиши коментар