ШоуБиз

Lindsey Lohan си ги покажа градите при снимањето!

Elizabeth Taylor и Richard Barton имале неверојатно бурен љубовен живот, а изгледа дека тоа ќе биде многу веродостојно прикажано на филм. За автентичноста на настаните ќе се погрижат актерите Lindsey Lohan и Grant Bowler…

Фотките кои вам ви ги претставуваме го обиколија светот со брзината на светлината. За време на снимањето на биографскиот филм за Elizabeth Taylor, Lindsey не сакајќи си ги покажала градите при снимањето на сцената каде таа има сериозна расправија со мажот.

Засега не се знае дали овие сцени ќе бидат вклучени во конечната верзија од филмот или ќе се снимаат нови во кои актерката нема да не почести со поглед на нејзините гради, што од досегашните искуства, не веруваме дека би ѝ претставувало некаков проблем.

Напиши коментар