ШоуБиз

Линдзи Лохан на сетот само со пешкир а под него ништо… ќе ја видиме ли гола?

Папараците успеаа да ја уловат Линдзи Лохан на снимањето на нејзиниот најнов филм замотана со пешкир, а под него ништо. Таа ја доби главната улога во филмот за Елизабет Тејлор, па најверојатно барањата на филмот се и таа да се соблече.

Снимањата се во тек, и се снима напорно. Без престан се снимало 85 часа, а резултатите од сето тоа ќе ги видиме многу наскоро. Погледнете ги фотографиите од снимањето:

 

Напиши коментар