ШоуБиз

Љубовта на Блејк Левли и Рајан Рејнолдс во фотографии!

Тие се еден од најактуелните парови во светот. Неодамна не изненадија сите со нивната тајна венчавка.

Но од нивните заеднички фотографии, можеме да видиме дека нивната љубов е преголема и тајната венчавка добива секаква смисла.
Каде и да се фотографирани тие постојано зрачат со позитивна енергија и со насмевка на лицето, уживајќи во нивната љубов.

Напиши коментар