Дестинации

Луксуз и убавина – „Constance Moofushi Resort“

Комплексот е оценет со пет ѕвездички и се наоѓа на островите наречени „рајот на земјата“ или накратко Малдиви. Резортот претставува супер комбинација од раскошните природни богатства на Малдивите од една страна и фантастичниот дизајн на вилите од друга. Резортот располага со вкупно 110 вили кои ви гарантираат интимна атмосфера и сопствено парче од тиркизната лагуна.

 

Напиши коментар