Sweet Home

Луксузен дом во Лос Анџелес

Тимот на Боза ви овозможува уште еден поглед кон уште една неверојатна куќа. Овој пат се работи за луксузен имот кој се наоѓа во Лос Анџелес, Калифорнија. На прекрасниот имот од 770 квадрати има најразлични стилови на дизајн, базени, домашно кино и винарија. Монденски и луксузно!

 

Напиши коментар