Дестинации

Луксузниот „Kanuhura“ резорт на Малдивите

Уште еден скапоцен бисер на Малдивите. Овој дел од светот изобилува со толку многу природни убавини, што е сосема јасно зошто токму тука се наоѓаат едни од наубавите резорти во светот. Како што гледате трендот во последно време се движи кон тоа престојот да се сведе на изнајмување индивидуална вила што од своја страна ќе ви ја даде потребната приватност и мир што се неопходни за еден вистински одмор.

 

Напиши коментар