Дестинации

Луксузниот „Niyama“ резорт на Малдивите

Niyama е нов луксузен резорт на Малдивите што се одликува со својата уникатност и специфичност. Ова е едно прекрасно место и нуди на своите гости неверојатни панорами. Комплексот нуди богат избор на вили различни по стил и гостите можат да избираат во зависност од она што го сакаат. Уверете се сами за какво уживање се работи:

 

 

Напиши коментар