ШоуБиз

Мадона – градите ги видовте еве го и задникот сега!

Деновиве Мадона ја одржува својата европска турнеја. Пред неколку дена се одржа концертот во Истанбул, каде пејачката ги покажа своите голи гради, а овој пат во Рим го покажа и задникот. Како во секој град да останува да открива по уште еден дел од телото. Што ли е следното?

Откако беа објавени фотографиите и видео снимките од настапот во Истанбул, публиката експресно изреагира: Кој би сакал да ги гледа градите на оваа баба, или никој не сака да ја гледа Мадона гола…

Но, тоа не ја спречи, туку напротив, ја натера да го промени делот од телото кој ќе го прикаже пред публиката. И да овој пат не ги соблече гаќичките, остана по танга и мрежасти хулахопки.

Напиши коментар