Дестинации

„Maikhao Dream Villa Resort and Spa“ – Тајланд

„Maikhao Dream Villa Resort and Spa“ претставува феноменален избор за луѓето со многу пари бидејќи чини повеќе од 500 долари од ден. Првокласниот Спа резорт ви нуди се што можете да посакате – од дизајн, до природни убавини и првокласна услуга.  Вистинското место за одмор на душата и телото.

Maikhao Dream Villa Resort and Spa — Maikhao, Thailand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар