man fashion

Максимално опуштено со Carter

За оние мажи кои го сакаат опуштениот и лежерен стил на облекување, ова е брендот за нив. Јас лично преферирам машки колекции во духот на едноставното, бидејќи голем дел од машките колекции почнаа да наликуваат на женски колекции, а тоа искрено не ми се допаѓа. Мојот дечко или брат во хеланки?!?! Апсурд! Колку сака нека биде модерно!

Напиши коментар