man fashion

Малку назад во времето со „Trussardi“

Една од силните тенденции во модата во последно време, е навраќањето назад во времето, почнувајќи од 20-те па се до 80=те години на минатиот век. Елементите од минатите епохи се добро ускладени со современите и како резултат се добива нешто вакво – дрзко и фенси!

Напиши коментар