Motherhood

Mалку поинакво детство !!!

Детството е најубавиот и најневиниот дел од животот на секој човек. Сите го памтиме, а спомените нечесто не разнежуваат или расплакуваат.

Секогаш кога ќе се спомене детството чуствата стануваат мечта за времето кое поминало!!! Време на игра, смеа секојдневни едноставни задоволстава…

Едноставни а толку среќни !!!

Сите чуваме најразлични фотографии од нашите детски лудории, родендени, одмори со родителите. Но постојат и луѓе кои имаат малку поинакви и специфични детски денови.Кога наместо со другарчиња уживаш во друштвото на животните…

Токов бил животот на едно девојче од Франција кое своето детство го поминала во Африка. Нејзините родители по професија фотографи на дивината, не можеле да одолеат а да не ја сликаат својата ќерка во друштво на африканската дивина…

Повеќе од интересно, чудно и несекојдневно.

Погледнете го албумот на фотографии од детството на малата афричка принцеза…

Феноменално !!!

Напиши коментар