ШоуБиз

Мама Цеца ја забрани врската на Анастасија и Немања

Таман девојчето се пофали дека има момче, Цеца и ја забрани врската.

Анастасија која е вљубена во младиот српски фудбалер Немања Залад и со кого објави многу фотографии на својот профил на Facebook  мораше да ја прекине врската по барање на нејзината мајка.

Цеца од секогаш беше авторитет. Таа ги контролира своите деца и секој нејзин чекор, изјавил близок извор на семејството Ражнатовиќ.  Цеца сметала дека Анастасија, која штотуку наполнила 14 години е премногу млада за бакнежи и врска. Со таа цел Цеца и забранила на Анастасија да се гледа со Немања.

Напиши коментар