ШоуБиз

Мамо повлечи се… сега јас сум модната икона:)

Таа има само една година, а веќе е најсликаното бебе во светот. Кога и да се појави е во нова и преубава комбинација. Таа е ќерката на Викторија и Девјид Бекам.

Харпер Севен на само една година постигна светска слава и тоа ни помалку ни повеќе туку како модна икона. Сепак тоа е по заслуга на нејзината мајка Викторија, која успешно изградува имиџ на квалитетен дизајнер.

Напиши коментар