Убавина

Маникир декорација – анимал принт

Откривањето на нови техники и стилови во маникирот може да биде многу забавно. Разгледајте ги овие неверојатни декорации со анимал принтови и покажете ја својата „животинска“ страна. Разгледајте ги различните комбинации на бои и декорации, пред да го изберете следниот актуелен маникир.  Периодов е идеален за експериментирање!

 

 

Напиши коментар