Убавина

Маникир предлог за денес: комбинација од неколку контрастни бои

Ваквиот начин на декорирање на ноктите е доста популарен во последно време и го среќаваме доста често како актуелна маникир тенденција.

Начинот на изработка е доста елементарен но ефектот е одличен. Добар избор за фановите на елегантниот и отмен изглед, кои тежнеат  тоа да биде впечатливо и модерно.

Нашиот прв избор е црно – сребрена комбинација, но секако тоа можат да бидат било кои две или три бои кои вие ќе ги изберете.

Еве уште една алтернатива на истата техника:

Во зависност од тоа како ќе ја исечете самолепливата хартија ефектот што ќе го постигнете може да изгледа и вака:

 

Напиши коментар