Убавина

Маникир во улога на накит

Не знам дали сте забележале но, во последно време многу често среќаваме маникир кој повеќе потсетува на накит, наместо на класичниот маникир на кој сме навикнале.

Секако ова е прашање на вкус и за едни може да делува пренападно, а за други да биде оргинална идеја за украсување на рацете. Како и да е, ова е нов стилски правец во сверата на маникирот и добро е да го познаваме.

Нашето мислење е ако добро се изработи и ако биде добро искомбиниран со целосниот аутфит, тогаш ваквиот накит-маникир  би бил една навистина забавна и оргинална летна идеа.

Напиши коментар