man fashion

Marc Jacobs пролет – лето 2012/2013

Креативниот директор на Louis Vuitton го претстави неверојатниот изглед на машките модели за следната година.

Забава, софистицираност, шаренило, овој креатор има внесено се во својата колекција за да може било кој да се пронајде.

 

Напиши коментар