man fashion

Marc O’Polo знае што им треба на урбаните мажи

Marc O’Polo – бренд што знае што им треба на мажите! Уживајте во колекцијата на брендот наменета за сезона есен – зима 2012/13 година. Она што дизајнерите ви го нудат е урбана и пред се удобна гардероба и без притоа да се изгуби визуелниот модерен ефект.

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (4)

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (5)

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (6)

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (7)

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (8)

Marc O'Polo Winter 2012-2013 Campaign (9)

 

Напиши коментар