Sweet Home

Marchi – Квалитетни италијански кујни во ретро стил…

Групацијата Marchi е на врвот кога е во прашање производството на рачно изработени кујни чии основни карактеристики се вниманието посветено на деталите и употребата на рафинирани материјали…

На миланскиот „ Саем за мебел “, на салонот EuroCucina 2012, компанијата изложила неколку ексклузивни нови производи. Групацијата Marchi води сметка за најновите трендови и тоа ми овозможува да развијат нови идеи за дизајн на кујна, насочени кон задоволување на потребите на голем број луѓе.

Така настана и „ Vintage Style “, потполно новата колекција која содржи модели со силен карактер кој евоцира автентичност и љубов спрема традицијата.

Прикажани модели се: Kreola, 1956, Nolita, Loft и Panamera кои можете да ги видите на следниве фотографии…

Напиши коментар