Керозин

Maserati Quattroporte 2014

Масерати планираат три нови модели за следната година. Еден од нив е новата верзија на Quattroporte, што ќе биде представена во Детроид 2013 година.
Дизајнот е многу подобар од предходната верзија. Се уште нема детална информација за карактеристиките на автомобилот но барем имаме фотографии и знаеме како точно ќе изгледа.

Maserati Quattroporte 2014

2014_maserati_quattroporte_overseas_02

2014_maserati_quattroporte_overseas_03

2014_maserati_quattroporte_overseas_04

2014_maserati_quattroporte_overseas_04a

2014_maserati_quattroporte_overseas_04b

2014_maserati_quattroporte_overseas_07

2014_maserati_quattroporte_overseas_08

2014_maserati_quattroporte_overseas_17

2014_maserati_quattroporte_overseas_18

2014_maserati_quattroporte_overseas_20

 

Напиши коментар