man fashion

Машка мода есен-зима 2012

Есента е на прагот, така што е време да се справиме со модата понуда, видете што ќе се носи оваа сезона и оценете го она што вреди.
Машката мода за оваа есен/зима има две ставки: слоевито облекување и пастелни бои.
Ова ќе биде доминантен детерминант за стил за мажи оваа есен. За разика од класичните ветровки и тенки јакни,  оваа есен јакните ќе бидат подебели и ќе се носат со кошула во комбинација, елек, тексас јакни со крзно или волнени задолжителни елементи и дебели волнени џемпери кои греат и со кои не мораме да носиме јакна над нив.
Палтата се со зимзелена боја, која ќе биде актуелна и оваа сезона. Вие можете да ја искомбинирате со кафена, сива, црна, темно плава.

Напиши коментар