man fashion

Машка мода на амрикански начин

Ова се панталоните кои се голем хит во Америка. Тие се најудобните панталони, кои убаво стојат и на слабите и на оние полничките. На ногавиците немаат рабови, па така во зависност од виснината на мажот се подесуваат да бидат пократки или подолги. Цената им изнесува само 135 долари. За моделот, па и нема многу да зборуваме, тоа е на амерички начин:)

Напиши коментар