man fashion

Машката колекција од Shaun Samson во соработка со Timberland

Овие чевли се создадени за одење! Колекцијата е представена по време на модната недела во Лондон и е наменета за есен/зима 2012-13 година. Има навистина стотици вариации на бои и модели, а ние избравме само неколку поспецифични од нив.

 

Напиши коментар