man fashion

Машки еспадрили за на плажа

Ако сте доволно среќни да го видите сонцето и морето оваа година, тогаш не заборавајте да ги спакувате омилените летни еспадрили заедно со шорцевите и очилата за сонце.

Доколку пак немате, треба веднаш да си набавите едни. Идеални се сите оние кои се ниски, сламени, или пак чевлите за на брод.

 

 

Напиши коментар