Здраво тело

Маслинки за долга ерекција и интензивен оргазам

Здравата храна е клучна за добро потенција. Една нова студија направена во Британија, покажа дека добрите масти позитивно влијаат на ерекцијата, и дека на мажите ќе им го подобри сексуалниот нагон. Еректилната дисфункција претставува проблем со кој страда повеќе од 5,6 милиони Британци и 40% од нив се чстериесет годишни и признаваат дека нивниот најголем проблем е ерекција. Со маслинките и маслиново масло може значително да се подобри односот меѓу добри и лоши масти во крвта и се овозможува превентивен ефект врз цврстината на вените. Маслиновото масло и маслинките се добри за ерекција и го намалуваат ризикот од срцеви заболувања. За подобра и подолга ерекција може да Ви помогнат и кикириките и авокадото.

Напиши коментар