man fashion

Massimo Dutti за мажите со префинет вкус

Брендот секогаш знае пријатно да ги изненади своите фанови со своите фантастични колекции и најчесто станува збор за класични кроеви со кежуал печат наменети за модерните мажи со препознатлив стил и оние кои ја познаваат модата.

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (1)

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (2)

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (3)

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (4)

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (5)

Massimo Dutti ‘Special Events’ Menswear Holiday 2012 Collection (6)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (1)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (2)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (3)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (4)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (5)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (6)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (7)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (8)

Massimo Dutti Men's September 2012 Look Book (9)

 

Напиши коментар