Мода

Massimo Dutti за удобно лето

Шпанскиот бренд Massimo Dutti ја објави својата колекција за модерните жени кои ја сакаат романтиката. Ова е уште една колекција потпишана од овој бренд која е едноставно совршена.

За ова лето тие ги одбраа светлите бои, најмногу е застапена белата, кремастите нијанси, и светло сивите тонови. Материјалите се сосема адекватни за ова топло лето. Погледнете ја колекцијата и одберете го најдоброто за себе.

Напиши коментар