Керозин

Maybach 57S – бројките многу кажуваат:)))

Maybach 57S, кратенката 75 ја означува неговата должина која изнесува 5,7 метри. За овој убавец би требало да искеширате 570.000 евра, симболично со кратенката.

Овој ѕвер е тежок 2,6 тони но тоа не му смета за да постигне стотка за 4,8 секунди. Има V12 мотор, кој ослободува 612 кс.

Напиши коментар