man fashion

Маж со стил! Ова е најплатениот машки модел

Jon Kortajarena е модел кој е заштитно лице на многу познати брендови и во својата кариера има снимано стотици каталози. Работата во модната индустрија му помогна во изградбата на неговиот стил, па сега тој важи за еден од најдобро облечените мажи.

За она што го носи излишно е да се даде било каков коментар, бидејќи тој е модел и знае се што има на себе да го износи онака како што треба.

Погледнете како изгледа Jon кога не е на работа:

 

Напиши коментар