man fashion

Мажи со најдобар стил

Ако погледнете во листите со најдобро облечените мажи, ќе сфатите дека нема строги правила за тоа како треба еден современ маж да изгледа. Стилот не е нешто кое ќе го купите со самото кучување на парче облека, стилот е нешто кое треба да го изградите, а некои мажите навистина го умеат тоа.

Оние мажи кои не робуваат на модните правила и кои ги поместуваат границите во облекувањето се мажи кои што и да стават на себе ќе изгледаат одлично. Најдобар пример можеби е фудбалерот Дејвид Бекам, кој сигурно сте го забележале во фармерки и капче, во смокинг и чевли, во фудбалерски дрес, но едно е јасно, што и да носи Бекам тој има стил од кој може да учат многу жени.

Погледенте ги мажите со најдобар стил:

David Beckham
Andrei Mitrut
Robert Downey Jr
Sabir M. Peele
Jude Law
Mahnam Pourshamsa
Tom Ford

 

Напиши коментар