Убавина

Мејкап во актуелната комбинација: кафеаво – сина

Комбинацијата на овие две бои кои како да се создадени една за друга веќе ја има насекаде во светот на модата и декоративната козметика. Се почесто среќаваме сет сенки составен од нијансите на овие две бои. Одлична свежа идеја што сигурно ќе предизвика позитивни критики. Прилега на сите бои очи. Единствено што треба е да ги изберете нежните варијанти на кафеавата и сината боја, зошто делува многу поприродно кога се помеки боите.

 

 

Напиши коментар