ШоуБиз

Мел Б се соблече гола – ова е уште една екстремно жешка кампања

Таа се соблече гола, но за да ја разбуди свеста кај жената за сопственото здравје. Многу од холивудските ѕвезди се соблекоа, но тоа го направија заради личните потреби.

Мел Би не само што се соблече, туку и ја доби подршката од својот сопруг. Па така на оваа рекламна кампања која има цел да ја разбуди свеста на жената за здравјето на градите, се појавува и нејзиниот сопруг.

Како дел од оваа екипа се појавија многу други познати ѕвезди. До сега земаа учество Џенет Џексон, Џорџ Портер…

Оваа фотографија ќе се појави во октомвриското издание на магазинот Космополитен.

Напиши коментар