ШоуБиз

Mерлин Монро сакала жени?

Авторката на новата биографија за Мерлин Монро, Мишел Морган во својата нова книга тврди дека Мерлин Монро била лезбејка.

Таа имала многу мажи во својот живот, но никогаш со ниту еден маж не дожиевала оргазам. Тоа било возможно само со жените, а една од нив била легендарната Елизабет Тејлор.

Покрај тоа, Монро се плашела од бременост. Се плашела од можноста нејзиното дете да има психички проблеми како што имала нејзината мајка. Затоа таа не се решила да остане трудна.

 

Напиши коментар