ШоуБиз

Меси ќе го добие својот наследник, многу наскоро:)

Аргентинскиот репрезентативец Меси, 24, потврди дека тој и неговата вереница Антонела Рокузо чекаат бебе.

“До сега не сакав да зборам за тоа, затоа што јас не сакам да зборувам за мојот приватен живот. Овој пат многу луѓе не прашуваа дали навистина бебето е на пат, па да им одговориме на сите одеднаш решив да потврдам пред јавноста дека таа вест е вистинита, ние чекаме бебе”.

Тој и неговата поубава половина мислат дека бебето кое ќе се роди е машко.

Инаку парот е во врска од 2009 година.

Напиши коментар