Мода

Мила Јовович за „Марела“

Италијанскиот бренд Марела ја има во својата пролетна кампања и каталог легендарната убавица Мила Јовович. Иако таа одавна жнее успеси како филмска ѕвезда, за нас таа секогаш ќе има почесно место помеѓу најкарактеристичните и експресивни модели. И ете за сезона пролет-лето благодарение на Марела ја гледаме Мила во омилената за нас нејзина улога пред објективите на Инес и Винвуд.

Напиши коментар