ШоуБиз

Mila Kunis чека бебе? А таткото е…?

Познатата актерка Mila Kunis деновиве беше на мета на новинарите. Кога се појави на сетот на снимање на новиот филм таа се појави со неколку килограми плус. Најпрво се шпекулираше дека тоа е така заради потребите на филмот, но според последните фотографии повеќе од очигледно е дека Mila е бремена.

Таа сеуште нема објавено никаква информација за последните шпекулации.

Новинарите отидоа толку далеку што почнаа и да се распрашуваат и да истражуваат кој е таткото на бебето. Во изминатиов период Mila била во врска со актерот од познатиот филм ” Сам дома” Macaulay Carson Culkin, а во последно време се шпекулираше дека е во врска со актерот Ashton Kutcher.

Напиши коментар