ШоуБиз

Milа малку се занесе

Познатиот модел и актерка, Мила Јововиќ деновиве беше ангажирана за снимање на нова реклама на Avon. Додека рекламата се снимала во Њујорк, Мила била облечена во кратко црно фустанче кое одлично го истакнува нејзиното тело.

Но, таа во еден момент како да заборавила дека е така облечена, па во моментот кога актерот ја кренал во рацете фустанчето се кренало доволно за да го покаже целиот задник и белата танга. Тоа било доволна причина присутните да се расположат и папараците да се најдат во работа.

Напиши коментар