ШоуБиз

Milla Jovovich како Marilyn Monroe! :)

Е, вака достојно се претставува Marilyn Monroe!

Milla Jovovich ја отелотвори Monroe за мајското издание на француското списание „Madame Figaro“.

Фотките се направени од страна на Ellen von Unwerth, која успеала да ја претвори Milla во заносна холивудска икона со помош на витканата и руса боб фризура, црвените усни и познатата бемка над усните.

Еве што вели актерката за искуството:

–          Ellen има луда смисла за хумор. Ние сме дел од Marilyn, заедно со стилистот, па на тој начин и работевме. Забава и огромна љубов кон карактерот на Monroe е можеби решавачкиот момент.

Погледнете сами и уверете се во автентичноста на сликите кои потсетуваат на времето во 60-тите години од минатиот век.

Напиши коментар